Info Hooggevoeligheid

Mannaz vzw

Wat kunnen wij voor u doen?

U heeft nu de test gedaan en u bent tot de constatatie gekomen dat u hooggevoelig bent.

SUPER!  Welkom in de club.  We zijn tenslotte met 20% van de wereldbevolking, dus je staat zeker niet alleen.   Maar lang niet iedereen in deze groep beseft dat ze een HSP zijn.

Daarin onderscheidt u zich al!

Voor sommigen komt het weten vaak een beetje als een shock.  Niettegenstaande zij hun hele leven al beseffen dat ze 'anders' zijn.  Hoor jij bij deze groep, dan kan je de telefoon nemen en een gesprek aanvragen bij een van onze medewerkers.  Voor een eerste gesprek vragen wij u een vrije bijdragen te geven tvv het Mannaz Project.

Voor Gent: Annick Lentacker 0476/29 99 39

Voor Antwerpen en het Waasland: Jan Camus 0470/50 81 58

En verder?

De volgende stap is een beetje afhankelijk van de vragen die op u af komen.

Wilt u weten of u op alle vlakken in uw leven goed met hooggevoeligheid omgaat?  Zowel emotioneel als fysiek als op het vlak van verdeling van uw energie?  Heeft u allergie├źn en intolleranties?  Bent u soms moe en uitgeblust?

In dat geval kiest u het beste voor een FLOW test.  Zo weet u METEEN of er ergens iets in uw lichaam geblokkeerd zit en op welk vlak dit is.  En nog belangrijker: wat u er aan kunt doen.  I offer online scheduling using BookFresh

 

Return to Stillness

Er even helemaal tussenuit

Ook al heeft u geleerd om te gaan met uw hooggevoeligheid zijn er soms perioden in uw leven waarop het allemaal 'net iets te veel' is.  Som komen dingen bij elkaar.  Of bent u net ziek geweest en staat uw draagkracht op een laag pitje.

Dan is het tijd om te herbronnen.  Om de batterijen weer op te laden.

Waar anders dan in het schitterend mooie Glastonbury.  Het mystieke Avalon.  

Speciaal voor u hebben wij een vijfdaagse 'niets moet - alles kan' vakantie gepland.

Houdt u er niet van om alles zelf te moeten plannen?  Zou u liever opteren voor een kant en klaar pakket met reis en logies inbegrepen?  Stuur ons dan even een berichtje.  Wij regelen dan de resi voor u. [email protected]

 

 

The Voyage

In The Voyage gaan we met een kleine groep (maximaal 12 personen) gedurende 8 vrijdag ochtenden gespreid over 4 maanden kijken naar wat de mogelijke struikelblokken zijn in het 'verkeerd' omgaan met hooggevoeligheid.  Wat zijn de dingen die u vastzetten? 

En ... hoe kan het anders?  Hoe leer ik mijn hooggevoeligheid inzetten als de bijzondere gave die ze is?  Hoe kan hooggevoelig zijn juist een VERRIJKING van mijn leven worden in plaats van een blok aan mijn been?.

Klik HIER om in te schrijven